Kiitos ja kumarrus

Tämä blogi on ollut eräänlainen julkinen päiväkirja rakentaessani uutta elämää tänne pohjoiseen. Nyt kuitenkin koen, että tämä ei ole enää niin sanotusti ”uusi” elämä vaan yksinkertaisesti vain minun elämääni täällä Lapissa. Näin ollen olen päättänyt, että blogini on aika hiljentyä kokonaan tältä osin (vaikka hiljaista täällä on pidellyt jo pidempään).

Lisäksi blogini nimi toimii nykyään myös yritykseni nimenä, joten jossain vaiheessa sivusto tulee muuttumaan kotisivuiksi yritykselleni, mutta pyrin kuitenkin säilyttämään postaukseni. Minulle on ollut nimittäin tärkeää päästä palaamaan aina välillä noihin hetkiin ja tunnelmiin, mitä tälle ”matkalle” on mahtunut.

Paljon on tapahtunut näiden 2,5 vuoden aikana. Voisi jopa sanoa, että elämäni on kääntynyt aivan päälaelleen. Valmistuin huhtikuussa matkailupalvelujen tuottajaksi ja syksyllä jatkan opintojani Lapin AMK:ssa restonomiopintojen parissa. Olen saanut työskennellä matkailualalla nyt noin 1,5 vuotta ja ensi viikolla aloitan uudessa vakituisessa työssä Levillä vastaanottovirkailijana. Olen innoissani uudesta alasta ja odotan kovasti, millainen urapolku tästä muotoutuu.

Minussa asuu kuitenkin jossain syvällä edelleen pieni sairaanhoitaja, vaikka en ole hoitoalan töitä tehnyt nyt vuoteen. Tällä hetkellä ajatus hoitoalalla työskentelystä tuntuu hyvin kaukaiselta, mutta kenties jossain vaiheessa käyn tekemässä keikan tai kaksi sairaanhoitajana. Nyt kuitenkin keskityn täysillä uuteen.

Uusi työ tarkoittaa myös muuttoa Sodankylästä, joten kesäkuun alusta alkaen kotini tulee olemaan Kittilässä. Tähän 2,5 vuoteen on mahtunut turhan monta muuttoa, joten toivon, ettei minun tarvitsisi käydä tätä muuttorumbaa uudestaan läpi ihan pian. Vaikka muuttaminen ei ole mukavaa, olen todella innoissani siitä, että lyhyemmän työmatkan ansiosta pääsen työpäivien jälkeen kotiin, eikä minun tarvitse jatkuvasti reissata kahden ”kodin” välillä.

Elämäni tuntuu olevan jatkuvassa muutostilassa, mutta mitään uutta tässä ei varsinaisesti enää ole. Elämäni on nyt täällä Lapissa ja aika näyttää, mitä eteeni tulee. Voi olla, että palaan kirjoittamisen pariin joskus tulevaisuudessa, mutta nyt tämä blogi hiljenee. Kiitos jokaiselle matkaani seuranneelle <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *